iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 juni 2013

Lisa, Amy & Shelley gaan door tot Diep In De Nacht

Lisa, Amy en Shelley is een Nederlandse girlband bestaande uit de drie zusjes Lisa, Amy en Shelley Vol die als zangeressen Nederland op het Junior Eurovisiesongfestival 2007 hebben vertegenwoordigd.
De zussen zijn in Dordrecht geboren: Lisa op 21 juni 1994 en de tweeling Amy en Shelley op 18 oktober 1995.
Met hun lied Adem in, adem uit behaalden ze in de Nederlandse voorronde voor het Junior Eurovisiesongfestival het maximale aantal van 36 punten. Ze wonnen van Zanna, Nigel & Ronaldo, Serge & Dion en Famke. Tijdens het Junior Eurovisiesongfestival 2007 in Rotterdam werden ze 11e.
Na dit optreden kregen ze een platencontract. Met producer Tjeerd Oosterhuis hebben zij de albums 300 % en Sweet 16 opgenomen. Ze hebben ook een platencontract bij Studio 100 getekend, om hun singles ook in Belgiƫ uit te brengen.

De dames hebben ondertussen al een flinke rij singles uitgebracht, maar de Top40 werd nog nooit gehaald. De Single top100 hebben ze al wel van binnen mogen bekijken met een aantal songs.
Maar de meiden gaan vrolijk door en ondertussen hebben Lisa, Amy & Shelley weer een nieuwe single opgenomen en die is helemaal TOP!!!
Binnenkort kun je zelfs de meezingversie (karaoke) via iTunes downloaden :) De videoclip is ook weer fantastisch leuk gewordenen die hit moet dus gewoon een keer gaan komen. Op 22 juni zijn de meiden bij de KidsTop20! en wie weet zien we ze binnenkort ook wel verschijnen in onze NederLied Top25.
Hou de website van de meiden en YouTube Channel dus goed in de gaten en zet 'm in je agenda!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten