iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

2 juli 2013

Anouk pakt de Draaischijf



Terwijl Birds langzaam wegzakt uit alle hitlijsten, en Symphonica in Rosso steeds dichterbij komt is het moment daar dat Anouk haar 2de single uitbrengt van haar laatst verschenen album Sad Singalong Songs.
Okay, als je streng bent is het haar 3de single al want we hebben voor de hele songfestival hype al mogen genieten van Stardust maar dat was niet echt een officiële single release.
En die 2de single is dus geworden, Pretending As Always en dat is 1 van de 4 nummers waar ze al een clip voor had geschoten en die met zijn vieren tegelijk op youtube werden gelanceerd door Anouk.

Het is uiteraard weer een ingetogen nummer aangezien de hele plaat zo ongeveer vol staat met deze gevoelige ballads. Maar dat zijn we de songs waar Anouk haar stem zo verdomd goed naar voren komt.

De clip is weer waanzinnig mooi en verteld het verhaal van een vrijgezellenfeest maar dan achterste voren. Je ziet hoe de man bij de dame van lichte zede zichzelf aan het vermaken is en langzaam maar zeker kom je er achter hoe de weg erheen is verlopen en hoe hij dus begon.

Anouk zelf komt ook nog even voorbij in de clip, ergens halverwege komt ze de feestgangers tegen terwijl ze een paar honden uitlaat. jaja ze heeft een lekkere blonde kop met haar en Dolly Parton krullen daar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten