iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 juli 2013

Jay-Z is back with a BANG

Jay-Z en Beyoncé hebben de release van de cd Magna Carta Holy Grail van de rapper goed gevierd. De twee hebben donderdag tot in de late uurtjes gedanst in Brooklyn's Liberty Warehouse.

Dit deden ze niet alleen. Volgens de New York Post werden ze bijgestaan door maar liefst 500 vrienden en familie die Jay-Z feliciteerden met zijn nieuwe album. De plaat kwam donderdag uit voor bezitters van een Samsung Galaxy-smartphone.

Ook Beyoncé, de vrouw van de rapper, is te horen op de plaat. Ze zingt mee op de track Part II (On The Run), een nummer over hun leven samen. Maar dit wordt niet de eerste single die Jay-Z van het albumn trekt want dat is Holy Grail geworden waarop hij samenwerkt met Justin Timberlake.

Het album ‘Magna Carta Holy Grail’ van Jay-Z is sinds 4 juli te koop, maar omdat er van te voren geen muziek of video was uitgebracht, liet de rapper het nieuwe lied Holy Grail met Justin Timberlake los op de releasedag. Het is een redelijk rustig nummer wat wel weer lekker doorspekt is met samples. Zo horen we een aantal zinnen voorbij komen uit de Nirvana track "Smells Like Teen Spirit" en dan zul je al snel aan zeer stevige muziek denken maar zoals Justin en Jay-Z dit nummer erin verwerkt hebben is magistraal.

Terwijl Justin Timberlake op dit moment de hitlijsten beklimt met zijn 3de single van zijn laatst verschenen album komt hij nu dus ook samen met Jay-Z richting die hitlijsten.
Ga de single checken en als hij bevalt beluister dan ook echt het album even want dat is zeer de moeite waard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten