iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 juli 2013

Ummet Ozcan gaat als een malle met The Cube

De wederopstanding van de trance is al een tijdje bezig. Er is weer ruimte voor trancefeesten van allerlei formaten en er komt weer nieuw talent boven drijven dat heeft moeten wachten op de terugkeer van dit genre. Een voorbeeld van zo’n bovendrijvend talent is de op het moment vaak gedraaide Ummet Ozcan. Geïnspireerd door een titel die in zijn hoofd bleef rondzweven, maakte hij inmiddels al de dikke hit ‘TimeWave Zero’.

Ummet is 26 jaar, geboren en getogen in Putten en dus een echte Puttenaar. Hij is verslaafd aan red bull, houd wel van gamen en gaat vaak naar feestjes. Hij heeft op de technische school gezeten maar heeft daar uiteindelijk niks mee gedaan.
Zijn interesses voor muziek en sound design waren groter dan techniek. Creatief bezig was meer zijn ding, en dan hebben we het niet over knutselen en boetseren maar digitaal creatief bezig zijn op de computer. Hij heeft een aantal verschillende baantjes gehad maar is nu fulltime producer, sound designer en muzieksoftware ontwikkelaar.
En nu is hij terug met weer een zeer pakkende titel, namelijk "THE CUBE"
De clip die erbij hoort is geweldig en speelt zich af tijdens een Bingo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten