iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 juli 2013

Raffaëla Paton released waanzinnig Gay Pride Anthem

Raffaela Paton heeft een nieuwe single en dat is gelijk ook het anthem voor de Amsterdam Gay Pride

De officiële video bij het Amsterdam Gay Pride-anthem van Raffaëla Paton  is vanmiddag gelanceerd. Eerder dit jaar werd al bekend dat zij ambassadrice van het evenement was geworden.

Het is een pompende dancetrack die zeker aan zal slaan bij de feestende gays, of beter gezegd: het LGBT-publiek. De Gay Pride vindt van 2 tot en met 4 augustus plaats in onze hoofdstad en als het eenmaal zover is kan deze vette track wel eens heel hoog in iTunes staan. We hebben nog een krap maandje alvorens iedereen op de Gay Pride het nummer uit volle borst moet kunnen meezingen dus dat wordt oefenen, oefenen, oefenen of thuis blijven. Raffaëla zal het nummer tijdens de Gay Pr
ide zeker gaan spelen en we zijn nu al benieuwd in welke outfit zij zichzelf zal hijsen want ze is allang niet meer de brave Raffaela die we nog kennen uit de talentenjachten. Inmiddels is ze altijd wel in voor een feestje en ze is ook niet bang om te experimenteren met haar looks. Ze ziet er altijd wel spetterend uit, is het niet met een krullenbol, dan is het wel met een kaal geschoren zijkant.
Raffaëla schreef de song zelf samen met producers Controverse & Yono. De clip is ook erg cool, helemaal strak, met onder meer Peter Faber als paus die geen homohuwelijk wil sluiten. CHECK die CLIP.
Download I Am Proud op iTunes


Geen opmerkingen:

Een reactie posten