iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 juli 2013

Onze Draaischijf is nu ook Alarmschijf

Het kan raar lopen met een artiest, zo breng je single na single uit en wordt je niet opgepakt door de radiozenders, en ineens is daar de doorbraak dankzij een actie van 2 DJ's die in een lollige bui een hit proberen te creƫren.
Het overkomt SEREBRO nu want dankzij Mattie & Wietze van QMusic is Mi Mi Mi nu hard op weg de zomerhit van 2013 te worden.
We hebben bij Greatest-Hits al vaker iets van de dames gepost maar ook dat wist geen potten te breken. Mama Lover is de enige track die nog redelijk dicht bij de 20Under is geweest maar verder dus niets.
Tot nu dan want Mi Mi Mi belooft een kneiter van een hit te gaan worden want na QMusic, 3FM en SlamFM pikt radio 538 de plaat nu ook op en is het de nieuwe alarmschijf geworden.
En in tegenstelling tot Bakermat die al 2 weken in de Top40 stond voordat hij tot alarmschijf gekozen werd komt SEREBRO pas net binnen op 29 in de Tipparade.

SEREBRO is een Russisch trio, dat op het Eurovisiesongfestival 2007 een derde plaats behaalde met het nummer Song #1. Het trio is samengesteld door Max Fadeev, een prominente Russische producer.

Het huidige trio bestaat uit:
Elena Temnikova - lead-zangeres uit Koergan.
Olga Seryabkina - Achtergrondzangeres en danseres.
Anastasia Karpova - Achtergrondzangeres en danseres. (Sinds 2009)
Anastasia Karpova is in 2009 lid geworden van SEREBRO toen Marina Lizorkina er mee stopte. Lizorkina zong eerder in Formula.
In april 2009 kwam het eerste album van SEREBRO uit. Dit album bevatte de singles Song #1, Dishi, Opium en Skazhi, Ne Molchi. Eind 2009 komt alweer de eerste single van het nieuwe album uit, Like Mary Warner. Deze keer is er gekozen voor een wat meer electro-pop/rock sound.
SEREBRO heeft al vier nummer 1-hits op hun naam staan en een nummer 2-hit in Rusland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten