iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

13 augustus 2013

Applause voor de Remschijf

Het kon natuurlijk ook niet uitblijven ook al riep ze steeds dat het pas 19 augustus zou gaan gebeuren. Lady gaga heeft haar single een week eerder de wijde wereld in gegooid dan op de planning stond en dat zou zomaar eens alles te maken kunnen hebben met de Draaischijf van deze week.
De Draaischijf gaat namelijk naar Katy Perry en haar ROAR en dus moet Lady Gaga gedacht hebben dat ze die week niet meer moest wachten.
Katy had een perfect geplande promo campagne en gaga was daar ook mee bezig maar werd toch wel een beetje afgetroefd door Perry. Maar nu ze haar single een week vervroegd heeft liggen alle kaarten weer open en moeten we maar zien wie de grootste hit gaat pakken.
Perry stond gister al hoog in de Nederlandse iTunes maar Gaga komt daar nu hard achteraan met Applause.

Als je de nummers naast elkaar legt zijn ze totaal anders van elkaar maar luisteren beide heerlijk weg. Gaga begint vrij apart met een stem die we niet helemaal verwachten vavn haar, maar als het refrein los gaat is er geen stilzitten meer bij en is het weer een typische Gaga song.

Het gaat de komende weken dus erg spannend worden aan de top van de hitlijsten want met Avicii rotsvast op 1 hebben beide dames nog een flinke klus te klaren. Zeker nu Avicii zijn promo campagne is gestart van zijn album waardoor Wake Me Up vast ook weer een boost gaat krijgen.

Gaga haar clip is net als die van Perry nog niet af dus ook hier moeten we het doen met een lyricversie, maar tenslotte gaat het ook om de muziek ook al zijn beide dames wel altijd een garantie voor een spetterende videoclip. Maar zodra hij beschikbaar is zie je hem hier uiteraard zo snel mogelijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten