iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 december 2013

Alarmschijf, Megahit & Dance Smash



Kelly Clarkson - Underneath The Tree = Alarmschijf

Het nieuwe kerstalbum Wrapped in Red is het eerste kerstalbum van Kelly, die beroemd werd nadat ze in
2002 het programma American Idol won. Wrapped in Red bevat, naast de klassiekers, ook 5 nieuwe liedjes waaronder de single Underneath the Tree. En die is deze hele week de Alarmschijf bij 538 en daar zijn we blij mee want vaak genoeg wordt er aan de voorbij gegaan aan de nieuwe kerstmuziek door de grote zenders.



Don Diablo & Matt Nash - Starlight (Could You Be Mine) = DanceSmash


De man achter de DanceSmash van deze week werd op 27 februari 1980 geboren in het Drentse plaatsje
Dalen, vlakbij de Duitse grens, als jongste van drie kinderen. Op jonge leeftijd maakte hij korte filmpjes met muziek die werden uitgezonden door voormalige tv-zender The Box. Don Pepijn Schipper, zoals in zijn paspoort staat, organiseert op zijn 14 een vaste clubavond in een lokale discotheek, en een jaar later bracht hij zijn eerste EP uit. Inmiddels heeft Don Diablo zijn muzikale stempel gedrukt op de dancescene met zijn eigen sound en is zijn muziek te horen in films en series als CSI:NY. Deze DanceSmash is een samenwerking met de engelse DJ en producer Matt Nash.


Serious Request = Geen Megahit






Deze week gaan de DJ's het glazen huis in en wordt de Serious Request actie weer gestart, mede daarom is er voor gekozen om geen megahit te kiezen. Vorige week was het Racoon die de Megahit pakte met Shoes Of Lightning, de thema song vor de Serious Request week. Dus steunen wij die plaat deze week gewoon nog een keer.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten