iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 januari 2014

Claudia de Breij op 2 in iTunes Charts


Het nummer Mag Ik Dan Bij Jou stond in maart 2012 al in de Top40 en wist toen een 31ste plaats te halen, maar eigenlijk is het nummer al uit 2010. Maar zo'n pracht song blijft actueel en op vele momenten zeer toepasselijk. En zo komt het dat het nummer nu wederom goed scoort en vandaag zelfs de dag begon op een 2de plek in de iTunes charts.
Het nummer is mede opnieuw onder de aandacht gekomen in het Knoop Gala.
Het Knoop Gala is één van de grootste evenementen die Fonds verstandelijk gehandicapten, in samenwerking met NTR, organiseert om mensen met een verstandelijke beperking in hun kracht te laten zien. Ze laten zien dat zij van betekenis zijn en op hun eigen unieke manier met hun talenten een bijdrage leveren aan onze maatschappij.
Paul de Leeuw presenteerde het gala waarin artiesten met een verstandelijke beperking optreden met bekende Nederlandse artiesten. Op 1e kerstdag 2013 werd het gala uitgezonden op Nederland 1. Samen met Ron Gloudemans zong Claudia live, zijn favoriete lied, 'Mag ik dan bij jou.
En dat nummer staat nu dus op plek 2 in de iTunes, en als we de verkoop cijfers van zowel de solo versie als het duet met Ron Gloudemans bij elkaar op zouden tellen zou Mag Ik Dan Bij Jou zelfs met ruime voorsprong op de eerste plek staan.
Beluister hieronder beide versies van Mag Ik Dan Bij Jou.

1 opmerking:

  1. Ze was zondagavond uitgebreid in de TV show te zien met haar bekende liedje . Nu staat ze al 3 dagen bovenaan de itunes top 100 .

    BeantwoordenVerwijderen