iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 januari 2014

Draaischijf voor Shakira & Rihanna

Shakira heeft een week na de lancering van de Engelstalige versie van haar nieuwe single Can't Remember To Forget you welke ze samen met Rihanna heeft opgenomen, de Spaanstalige editie uitgebracht. Op Nunca Me Acuerdo de Olvidarte is Rihanna echter niet te horen en wordt ook door niemand vervangen. Shakira zingt deze Spaanse versie dus alleen en is vanaf vandaag digitaal verkrijgbaar.

Shakira komt binnenkort ook met een nieuw album, dat wordt de opvolger van Sale El Sol (2010), dat een gouden verkoopstatus haalde in de Nederlandse album chart en waar o.a. Rabiosa en Loca op staan.
Can`t Rember To Forget is geschreven door de Zweedse singer-songwriter Erik Hassle. Op het nieuwe voor ons nog titelloze album, zal ook de track "Truth Or Dare" komen te staan. En dat nummer is geproduceerd door onze eigen DJ Afrojack!






Shakira heeft afgelopen weekend ook een video op haar YouTube kanaal geplaatst waarin ze meer vertelt over haar duet met Rihanna. De Colombiaanse zangeres vertelde dat ze ook met Sia en Ne-Yo heeft samengewerkt op haar aankomende album. Op deze cd, die in maart wordt uitgebracht, gaat Shakira een beetje terug naar haar rock roots.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten