iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

7 januari 2014

Shakira & Rihanna in duet

Shakira is back! en niet alleen..... de Colombiaanse schone heeft bevestigd dat “Can`t Remember To Forget” haar nieuwe single zal worden en dat ze daarop wordt bijgestaan doro niemand minder dan Rihanna. De single komt maandag 13 januari uit op alle mogelijke download portals en belooft een enorme kraker te gaan worden. Eerdere samenwerkingen van Shakira zijn die met Pitbull, Freshley Ground (“Waka Waka”), Carlos Santana (“Illegal”) en Beyonce (“Beautiful Liar”) en we weten allemaal hoe groot die hits waren.

Shakira komt binnenkort ook met een nieuw album, dat wordt de opvolger van Sale El Sol (2010), dat een gouden verkoopstatus haalde in de Nederlandse album chart en waar o.a. Rabiosa en Loca op staan.
Can`t Rember To Forget is geschreven door de Zweedse singer-songwriter Erik Hassle. Op het nieuwe voor ons nog titelloze album, waarvan de release datum nog niet bekend is gemaakt, zal ook de track "Truth Or Dare" komen te staan. En dat nummer is geproduceerd door onze eigen DJ Afrojack!
De videoclip van de nieuwe single is geregisseerd door Joseph Kahn zo twitterde Shakira maar hij is nog niet beschikbaar. Wel hebben we een preview voor je zodat je wel een idee krijgt hoe het nummer gaat klinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten