iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

27 mei 2014

Bart Zeilstra wil MEER

Het regent op dit moment niet alleen water uit de hemel, maar het regent ook hits van eigen bodem.
Bart Zeilstra heeft namelijk ook een nieuwe single uit en daarop werkt hij samen met Mr. Mooie Dag oftewel Jayh.
Bart Zeilstra die je misschien beter kent als de helft van het voormalig hiphop duo Lange Frans en Baas B, heeft de videoclip van zijn nieuwe single "Meer" uitgebracht.

Bart nam in 2009 afscheid van de microfoon en storten zich op een studie psychologie. Naast die studie deed hij nog wel andere dingen, zo sprak hij in de Nederlandse versie van de tekenfilm Cars ook de stemmen van de flauwe grappenmakers Snotrod & DJ in, terwijl Lange Frans de stemmen insprak van de grappenmakers Boost & Wingo.

Na de studie psychologie hervatte hij in 2013 zijn muzikale carrière. Op donderdag 5 september 2013 kwam zijn eerste solo single Als ik in je ogen kijk uit waarop hij niet meer rapt maar zingt.
En nu is het dus tijd voor een opvolger en dat is "Meer" geworden. "Meer" klinkt als een vrolijk nummer terwijl de lading van de song eigenlijk over een verslaving gaat, welke verslaving dat is owrdt in de video wel duidelijk.
In de clip zien we naast Bart en Jayh nog een bekende schitteren en dat is niemand minder dan Robin Martens die we allemaal beter kennen als Rikki de Jong uit Goede Tijden Slechte Tijden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten