iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 augustus 2014

Emmelie De Forest lanceert nieuwe single Drunk Tonight

Terwijl in Nederland de geruchten stroom alweer langzaam op gang komt betreffende de artiest die ons land moet gaan vertegenwoordigen op het Eurovisie Song Festival van 2015. Lanceert een voormalig winnares van het liedjes festijn haar nieuwe single die de titel Drunk Tonight draagt.
We hebben het dan over Emmelie De Forest die in 2013 won met het nummer "Only Teardrops".
Rondom het ESF van 2014 had Emmelie ook al een nieuwe single uitgebracht (Rainmaker) maar die deed niet veel omdat het wel heel erg op "Only Teardrops" leek.


Dat heeft ze nu dus anders aangepakt en Drunk Tonight is dan ook een totaal ander nummer geworden waarin je alleen het typische stemgeluid nog herkent. Het begint als een mierzoete ballade, maar al snel gaat het tempo iets omhoog, en gaat het gewoon prettig klinken. De clip is er nog niet maar belooft wel spannend te worden als we de teasers mogen geloven. In de 2 korte teasers zie je Emmelie met een ontbloot bovenlijf tegen een brede kerel aan staan en de vraag is natuurlijk of ze dat zwembad nog in gaat duiken.
We hebben de teasertjes er maar even bij gezet zodat er toch iets te zien is terwijl je naar de audio versie luistert.

Haar nieuwe single werd geschreven door Emmelie zelf en ze kreeg daarbij hulp van Maureen “Mozella” McDonald en Rune Westbergwas. 18 augustus is hij op iTunes beschikbaar gekomen en daarmee is haar 2de single van haar later dit jaar te verschijnen 2de studio album een feit.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten