iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

19 augustus 2014

Leonie Meijer vs. Brainpower pakken de Draaischijf


Het mag ondertussen algemeen bekend zijn dat wij van Greatest-Hits een zwak hebben voor Leonie Meijer en haar muziek. Of ze nou Engels zingt of Nederlands, wij vinden het goed.
En afgelopen zondag hebben jullie dus al kunnen zien dat we Leonie Meijer weer tot Draaischijf hebben gebombardeerd. En dit keer is dat met een Engelstalig nummer getiteld Won't Come Back.
Het nummer komt 22 augustus officieel uit via oa. iTunes en er zal naast de solo versie ook een duet versie van gereleased worden met niemand minder dan Brainpower.
De 2 tracks maken deel uit van een EP die die dag verschijnt en het nummer "For A Loved One" zal de EP completeren.
Onze voorkeur gaat uit naar de duet versie, al moeten we eigenlijk zeggen de battle versie want zo ervaarde Leonie het een klein beetje toen ze met Brainpower aan het werk was. Vandaar ook dat het niet Leonie Meijer & Brainpower is geworden op de cover, maar Leonie Meijer vs. Brainpower.

Wat ons betreft wordt het wel een keertje tijd dat Leonie Meijer verder gaat komen dan de Tipparade en met Won't Come Back maakt ze daar een grote kans op. Het nummer swinged heerlijk en de tekst bekt lekker mee, en als je dan denkt dat je alles wel hebt gehoord knalt Brainpower ff binnen met zijn Engelstalige rap.
Jaja Leonie in het Engels klinkt vet, en smaakt naar meer, maar of ze ook daadwerkelijk op de Engelse toer gaat voor haar 3de album valt nog te bezien. Wanneer dat 3de album eventueel uit gaat komen is nog niet bekend. Wel weten we dat Leonie lekker aan het liedjes schrijven is voor dat album en dat ze daar goed de tijd voor neemt omdat ze het druk zat heeft.
Ze start namelijk 25 september met haar "Luister Maar Live" Tour en die loopt voorlopig door tot eind december. Ze doet plaatsen aan als Zaltbommel (kick off) Heerenveen, Noordwijk, Sneek en Amsterdam. Voor een compleet overzicht van haar tourschema kijk je HIER

Wil je Leonie volgen dan kan dat via Twitter en Facebook

De videoclip van Won't Come Back is inmiddels opgenomen maar nog niet klaar voor sharing, dus hebben wij van alle 3 de nummers die op de EP komen een kleine preview voor je achter elkaar gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten