iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

26 augustus 2014

Taylor Swift pakt de Draaischijf met Shake It Off

Sommige grote artiesten braken door dankzij talentenjachten, andere weer door hun werk te sharen op kanalen als YouTube.
Maar bij Taylor Swift ging dat heel anders want zij bestookte de platenmaatschappijen met demo's van liedjes die zij naast gedichten en verhalen zelf schreef.



En ook bij Taylor liep het succesvol af want ze heeft inmiddels al dik 5 jaar een dik belegde boterham dankzij haar inspanningen in de jaren er voor.
In 2009 pakte ze met "Love Story" haar eerste hitje in Nederland, en vorig jaar brak ze definitief door met "I Knew You Were Trouble" en dat werd direct haar grootste succes in de Media Markt Top 40.
En nu doet ze met "Shake It Off" een gooi naar een nog grotere hit en dat lijkt te gaan lukken want ze pakt naast de Alarmschijf op 538 nu ook de Draaischijf bij Greatest-Hits.
"Shake It Off" is de voorloper van haar nieuwe album dat de titel 1989 gaat dragen en welke over ongeveer 2 maanden zal uitkomen.
De clip is fris en fruitig en de vele verschijningen van Taylor doen een beetje Katy Perry achtig aan, maar daar is niks mis mee.
Nu nog staat ze op 1 in de 20Under, maar komende zondag lijkt ze een reuze sprong te gaan maken richting de top15.
Het nummer zou gaan over alle haters van Taylor Swift die beweren dat ze een of ander huppeltje is die leuke liedjes maakt met behulp van apparatuur waardoor haar stem goed klinkt maar live zou ze absoluut niks voorstellen.
Taylor wilde het tegendeel bewijzen en deed maandagavond 25 augustus haar nieuwe single voor het eerst live en wel tijdens de VMA'S. En dat optreden hebben we (in niet zo heel goede beeldkwaliteit) voor deze keer voor je verkozen boven de officiele videoclip. Maar mocht je die willen zien dan click je ff HIER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten