iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

22 oktober 2014

Daily Choice van Woensdag 22-10

Dagelijks willen we je een redelijk verse track voor schotelen zodat je wellicht wat nieuwe muziek ontdekt. Of het ook daadwerkelijk dagelijks gaat gebeuren betwijfelen wijzelf een beetje aangezien de weekend's altijd bomvol zitten met andere activiteiten.

En vandaag hebben we "weer" een juweel van eigen bodem, maar wel met een zonder Rihanna & Eminem had deze plaat er niet geweest.
Het gaat hier namelijk om het nummer Love The Way You Lie van Marshall Matters en RiRi, maar dan in het Duits. En de dame die deze waanzinnig fraaie Ich Liebe Wie Du Lügts heeft opgenomen is niemand minder dan Ellen ten Damme.
Op dit moment is ze nog druk bezig met de video clip en ook daar zijn we benieuwd naar want het nummer is live opgenomen met het Magpie Orchestra.
Het nummer is afkomstig van haar pas verschenen live CD "BERLIN" waarop nog meer juweeltjes staan.

Het nieuwe album van Ellen ten Damme is een live registratie van een optreden dat zij op 9 mei 2014 gaf in
het concertgebouw bijgestaan door een gezelschap van veelal klassieke musici: The Magpie Orchestra. De vele Duitse liederen die zij in de loop der jaren voor diverse projecten had opgenomen in haar repertoire waren tot nu toe alleen op Youtube te vinden maar verder nergens officieel uitgebracht. Met deze uitgave is zij haar vele fans tegemoet gekomen. Zeker degenen die niet bij het concert aanwezig konden zijn.
En nu dus de Daily Choice op Greatest-Hits.

1 opmerking: