iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

14 oktober 2014

Remschijf voor Mr. Probz.


In het buitenland gaat zijn Superhit Waves nog onwijs goed en nu brengt Mr. Probz zijn nieuwe single uit.
Nothing Really Matters pakte vorige week de 3fm megahit en was ook Topsong op Radio2 nu is hij ook verkozen tot Remschijf, er zit dus weer hitpotentie in deze single.

Het nummer staat al op #1 in de Mega Top50 en ook in de Top40 gaat het goed hij kwam binnen op een mooie 17de stek.

De Nederlandse zanger dook voor 'Nothing Really Matters' de studio in met Akon, Jake Gosling (o.a. bekend van zijn werk met Ed Sheeran, One Direction en Paloma Faith) en de Nederlandse producer Giorgio Tuinfort. Tuinfort werkte eerder samen met onder andere Michael Jackson, Rihanna en David Guetta. Niet de minste namen.

Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz, is een Nederlandse artiest van Deense en Antilliaanse afkomst uit Zoetermeer. Hij houdt zich bezig met Nederlandse en Engelstalige zang en rap. Daarnaast richt hij zich ook op het schrijven en produceren van nummers.
Mr. Probz is onder meer bekend van de nummers Drivin, Who Are You en Waves en zijn veelvuldige samenwerking met voorname hiphopartiesten uit de Verenigde Staten.
Op jonge leeftijd begon Mr. Probz al aan een levensstijl waarin creativiteit centraal stond. Hij hield zich bezig met graffiti en verwerkte zijn dagelijkse bezigheden in teksten.
In de Nederlandse film Bolletjes Blues speelde hij de hoofdrol van Jimmy. Bolletjes Blues was de eerste Nederlandse hiphopfilm.
In 2010 werd Mr. Probz genomineerd voor een BNN/State Award in de categorie Beste Artiest. Hij werkte samen met onder meer Alchemist, Joe Budden, Joell Ortiz, Scott Storch, Yukmouth, Grafh, Raekwon, Royce Da 5'9" en Giorgio Tuinfort van Akon's muzieklabel (Konvict Muzik).
Op 16 september 2013 kwam zijn eerste soloalbum uit, getiteld The Treatment. Het album is gratis te downloaden via SoundCloud.

In april 2014 bereikte Waves de eerste plaats van de Britse hitparade, in een remix van de Duitse dj Robin Schulz. Op 11 oktober 2014 stijgt Nothing really matters naar de eerste plaats van de Mega Top 50.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten