iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

3 maart 2015

Draaischijf wederom naar Rihanna

Terwijl “FourFiveSeconds” van Rihanna in samenwerking met Kanye West en Paul McCartney nog altijd hoog in de UP40 staat, is er al weer nieuwe muziek van haar verschenen. Met Towards The Sun geeft ze wederom een heel fijn visite kaartje af.
De zangeres die werd geboren op Barbados heeft verder nog niet veel los gelaten over het op stapel staande album, maar we weten al wel dat Coldplay de studio zou induiken met Rihanna om mee te werken aan haar nieuwe album. 
Towards The Sun is trouwens te vinden op de soundtrack van de binnenkort te verschijnen film Home van Dreamworks Animation. Eind maart zal hij in de bioscopen gaan draaien en Riri levert niet alleen een geweldig nummer af voor de soundtrack, ze spreekt ook nog eens de stem van personage Tip in.
Towards The Sun is een overheerlijk nummer waar we Rihanna, alweer, horen zoals nooit te voren. Haar vocaal coach mag gecomplimenteerd worden voor dit kunstwerkje. De zangeres zet haar stem in zoals ze dat op nog geen enkele plaat deed. Daarnaast past het nummer wat kwaliteit betreft in het rijtje van “Happy”, “Love Me Like You Do” en “Earned It”
Behalve Rihanna werkt ook David Guetta mee aan de soundtrack.
Van de single kunnen we je voorlopig alleen de audio laten horen (pas op, erg verslavend) maar dat is uiteraard al genoeg om hem tot Draaischijf te benoemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten