iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 maart 2015

Leonie Meyer brengt nieuwe single naked


Leonie Meyer heeft de opnames voor Nederland Muziekland er net op zitten alwaar zij fijn live gespeeld heeft met een toffe band! zo zegt ze zelf.
Ze speelde daar ook een nieuw nummer getiteld NAKED wat ze ook tijdens haar tour al regelmatig liet horen. Dit zal de nieuwe single worden die op 1 mei uitkomt.
Leonie zegt er zelf het volgende over:
Ik had hem al meegenomen in de vorige theatertour (eerste nr na de pauze) en nu komt hij over een maand dus officieel uit! Bij een officiĆ«le release hoort natuurlijk een officiĆ«le aankondiging…hehe dus bij deze. Ik wilde dit nummer al langere tijd uitbrengen en na jullie overweldigende reacties tijdens de tour werd ik er alleen maar meer in gesterkt.

Wederom Engels werk dus van Leonie wat op single verschijnt, we zijn uiteraard erg benieuwd welke richting ze op gaat op haar volgende studio album, zal dat weer Nederlandstalig worden, Engelstalig of een gemengd album. We zullen het moeten afwachten, maar zodra we het weten hoor je het hier natuurlijk.

Een officiele audio van NAKED is er nog niet maar maandag 4 mei zal er een lyricvideo uitkomen, tot die tijd hebben we een opname uit de theater tour voor je waar Leonie het nummer zingt.

Koop NAKED op iTunes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten