iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

2 juni 2015

Draaischijf +1

De Franse DJ en producer Martin Picandet, beter bekend onder zijn artiestennaam Martin Solveig, scoort een grote hit in Nederland met “Intoxicated” ft. GTA. In Nederland kennen we hem vooral van zijn grote hit “Hello” samen met Dragonette, waarmee hij (mede dankzij Serious Request waar hij tot boostplaat werd verkozen) de eerste plaats bereikte in de 3FM Mega Top 50. Wereldwijd zijn er meer dan 2 miljoen exemplaren van deze track verkocht en dat hoopt Solveig ook te gaan doen met zijn nieuwe single +1. Dit nummer staat ook op het zesde studio album van Martin Solveig, dat later dit jaar wordt uitgebracht.
De release van de track staat gepland op 8 juni via Spinnin’ Records en Universal Music maar Greatest-Hits is er altijd snel bij en dus hebben wij hem al tot schijf van de week gekozen.

Een officiele clip is er nog niet en ook de lyric is nog niet gesignaleerd, dus moeten we het nog even doen met een freezeframe.
De dame die je hoort zingen op de plaat is overigens Sam White en daar is nog niet zo heel veel van bekend, maar we blijven graven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten