iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

3 juni 2015

Met Ben Liebrand en James "D-Train" Williams het Weekend in


Eindelijk is het dan zover, de nieuwe single van Ben Liebrand is uit en heet "Weekend"
We moeten een kleine 25 jaar terug in de tijd om eigen werk van Ben Liebrand in de hitlijsten tegen te komen. Met singles als "Move To The Bigband" (ft. Tony Scott) en "Give Me An Answer" (ft. CeeJay) afkomstig van zijn debuut album "Styles" wist hij eind jaren 80 de charts te bereiken. Na het Styles album kwam er nog wel een Styles XL album met daarop diverse remixes van de nummers van het originele album. Maar daarna werd het stil als het eigen werk betreft van Ben Liebrand.

In de jaren erna storten hij zich op allerlei andere dingen om in 2000 terug te keren in de album charts met zijn befaamde Grandmix welke in een ander format was gegoten zodat hij op een 3 CD box kon verschijnen. Die Grandmix werd vanaf dat moment tot op de dag van vandaag weer een jaarlijks terugkerend fenomeen en daarnaast kwamen er ook andere Grandmix edities uit zoals oa. de Summer edition, de Millenium edition, de Disco edition en de 90's edition.

Ook riep Ben de serie Grand 12-Inches in het leven, een 4CD box waarop hij lange versies in de best mogelijke kwaliteit verzameld. En van die serie is inmiddels deel 13 verschenen.

Ben heeft op muziekgebied dus absoluut niet stil gezeten de afgelopen jaren, maar nieuw werk van de meester zelf bleef uit. Tot nu dan want over een dikke 2 weken ligt zijn nieuwe 2CD "Iconic Groove" in de winkels en de pre-order voor zowel zijn CD als Grand 12-Inches 13 kan je HIER plaatsen.

Op zijn nieuwe CD Iconic Groove staat ook het nummer "Weekend" welke Ben samen met James "D-Train" Williams maakte. En dat is de eerste officiele single geworden van het album.
Een heerlijke track die je terug brengt in de tijd maar die ook nu nog heel goed op de radio thuis hoort.
Ben heeft zijn single de afgelopen dagen in Hilversum geplugged bij o.a Erik de Zwart en Gerard Ekdom en uiteraard besteden wij ook ruim aandacht aan het nieuwe werk van de man die een inspiratiebron was en nog altijd is voor de grote DJ's van nu zoals Armin van Buuren, DJ Tiesto en Hardwell.

Maak hier bij Greatest-Hits als eerste kennis met "Weekend" de nieuwe single van Ben Liebrand.
Kopen kan ook, ga dan naar Itunes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten