iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 november 2015

Draaischijf voor Coldplay

Na Draaischijven van Marco Borsato, Adele en Ariana Grande is het al weer tijd voor een mega act. Coldplay is namelijk terug aan het hitfront met hun nieuwe single Adventure Of A Lifetime. Het is er weer een gegarandeerde meezinger, het nieuwe nummer van Coldplay. De Britse band bracht een kleine week geleden het eerste nummer van het nieuwe, zevende, album A Head Full of Dreams uit.

Op het album, dat door frontman Chris Martin 'kleurrijk en vrolijk' wordt genoemd, staat een aantal bijzondere samenwerkingen. Zo bundelden Chris en zijn vrienden hun krachten met Beyoncé, Noel Gallagher en Tove Lo.

Fans van Coldplay hebben overigens niet heel lang moeten wachten op nieuwe muziek. De mannen brachten vorig jaar nog het album Ghost Stories uit. Gelijk daarna doken ze de studio in voor weer een nieuwe plaat, die vanaf 4 december in de winkels ligt. De BBC meldt dat Coldplay waarschijnlijk van plan is om met deze plaat weer op tournee te gaan.

Er gaan geruchten dat A Head Full of Dreams de laatste plaat van Coldplay zou kunnen zijn. "Niet dat we misschien nooit meer iets zullen maken, maar dit voelt wel als de voltooiing van iets", aldus Martin een jaar geleden in een interview. "Ik moet ernaar kijken als het laatste wat we maken. Anders zouden we er niet alles in kunnen stoppen."

Maar voordat het zo ver is moeten we eerst maar vooral genieten van de eerste nieuwe single en dat kan want hij is de hele week Draaischijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten