iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 november 2015

Eva Simons en Sidney Samson pakken deze week de Draaischijf

Eva Simons werd bekend met het televisieprogramma Popstars - the Rivals. Zij werd op de laatste selectieronde als vijfde verkozen om deel te mogen nemen aan de nieuwe meidengroep Raffish waarmee ze met de single Plaything een dikke nummer 1 hit scoorde.
In de zomer van 2005 verliet Simons Raffish om alleen verder te gaan.Hoewel Simons niet meteen een platencontract had, was ze wel bezig met schrijven en produceren voor zichzelf. Na een stille periode dook ze in 2009 op als achtergrondzangeres in X Factor en Dancing with the Stars.

In juli 2009 kreeg ze een internationaal platencontract aangeboden door EMI. Ze werd door de platenfirma opgemerkt nadat haar lied Silly Boy op YouTube verscheen als een samenwerking tussen Rihanna en Lady Gaga, geproduceerd door Timbaland. Dit zorgde ervoor dat meer dan tien miljoen mensen het nummer hadden beluisterd.

In augustus 2009 werd de videoclip en single van Silly Boy officieel uitgebracht. Eind september werd de single officieel wereldwijd uitgebracht.
Daarna werd het allemaal een beetje onduidelijk wat haar nieuwe single zou worden maar uiteindelijk was daar ineens TAKE OVER CONTROL welke zij samen met Afrojack maakte.
Daarna ging het snel want met I DON'T LIKE YOU scoorde ze haar eerste solo hit in Amerika met een nummer 1 notering in de U.S. Dance Hitlist.
Daarna voorzag zij Will.I.Am zijn 2e single THIS IS LOVE van vocalen en wat er met die plaat gebeurde weten we allemaal nog wel denk ik.

Op 15 maart 2013 werd bekendgemaakt dat Simons in het voorprogramma van Beyoncé's wereldtournee stond, genaamd The Mrs. Carter Show World Tour.
Ook kwam in 2013 haar hitje CHEMISTRY uit en in maart 2014 bracht ze samen met haar verloofde Sidney Samson de single CELEBRATE THE RAIN uit welke in de UP40 nog een redelijke hit werd.
En in juni van dit jaar was daar ineens POLICEMAN en die sloeg in als een bom en schreeuwde om een minstens zo fijne opvolger.
En voor die opvolger dook Eva wederom met Sidney Samson de studio in, maar nu als man en vrouw want sinds 14 juli 2014 zijn zij een echtpaar. En het resultaat is waanzinnig lekker geworden hoor.
23 november is de officiële release maar wij van Greatest Hits voorzien een dikke vette hit voor Eva en Sidney en dus hebben wij hem alvast tot Draaischijf verkozen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten