iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

15 maart 2017

Slide remschijf.


Deze week is de remschijf echt een knaller!! Het is de nieuwe van Calvin Harris en hij doet het niet alleen!

Geruchten waren er al een tijdje en nu is de track er opeens. Een droomsamenwerking tussen Calvin Harris, Frank Ocean én Migos. Kan het beter? Wij denken het niet!

Afbeeldingsresultaat voor calvin harrisCalvin Harris is zanger, songwriter en producer. Hij groeit op in het Schotse plaatsje Dumfries. Zijn muziekstijl is electro, hij heeft een eigen album: I Created Disco (2007), heeft samengewerkt met o.a. Dizzee Rascal, en maakt remixes. Zijn remix van Florence and the Machine's 'Spectrum' is in juni 2012 als single uitgebracht.

Hij doet het samen met Frank Ocean en Migos maar wie zijn dat?

Ocean is geboren in Long Beach, Californië. Toen hij vijf jaar oud was, verhuisde hij met zijn familie naar New Orleans.
Ocean begon zijn carrière met het schrijven van nummers voor onder anderen Justin Bieber en John Legend. In 2010 werd hij lid van de hiphopgroep OFWGKTA. Op 16 februari kwam zijn debuutmixtape uit, Nostalgia, Ultra. Een jaar later kwam zijn eerste studioalbum Channel Orange uit.
Afbeeldingsresultaat voor frank ocean


Migos werd opgericht in 2009, door Quavo (Quavious Keyate Marshall), Takeoff (Kirshnik Khari Ball) en Offset (Kiari Kendrell Cephus), oorspronkelijk uit Lawrenceville,
Afbeeldingsresultaat voor migosDe drie leden zijn direct gerelateerd en werden samen opgevoed; Quavo is Takeoff's oom, en Offset is Quavo neef. De groep bracht hun eerste full-length project, een mixtape getiteld Juug seizoen, op 25 augustus 2011. Zij volgden de mixtape No Label, op 1 juni 2012.

Nu hebben ze samen deze fantastische single gemaakt en dat gaat zeker een knaller worden!!

De Remschijf deze week is Slide van Calvin Harris ft. Frank Ocean en Migos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten