iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

31 januari 2013

Bridgit Mendler gaat als een Hurricane

Bridgit is geboren in Washington, D.C. en is verhuisd met haar familie naar San Francisco, toen ze acht jaar oud was. Toen ze daar was was ze erg geïnteresseerd in acteren en begon ze met oefenen. Toen ze dertien jaar was, kreeg ze een contract bij een agent in Los Angeles en een rol in de film General Hospital. In 2008 speelde Bridgit de rol van Kristen Gregory in de film The Clique. In 2009 kreeg ze een rol in een van de afleveringen van de Disney Channel serie Jonas. In hetzelfde jaar kreeg ze een rol in de film Labor Pains samen met Lindsay Lohan.

Ze heeft ook acht keer een gastrol gekregen in de serie Wizards of Waverly Place als Juliet Van Heusen, een vampier waar Justin Russo (David Henrie) verliefd op werd. Anno 2011 speelt ze een hoofdrol in de Disney Channel-serie Good luck Charlie als Teddy Duncan, de grote zus van Charlie Duncan (Mia Talerico), PJ Duncan (Jason Dolley) en Gabe Duncan (Bradley Steven Perry), de dochter van Amy Duncan (Leigh-Allyn Baker) en Bob Duncan (Eric Allan Kramer). De première van Good luck Charlie was op 4 april 2010.

Bridgit heeft de theme song gezongen voor Good luck Charlie, Hang In There Baby. Ze heeft ook een lied gezongen voor Toy Story 2, When She Loved Me. Daarnaast heeft ze een lied opgenomen voor de film Tinker Bell and the Great Fairy Rescue, How to Believe. Later in 2010 heeft Bridgit een lied geschreven en geproduceerd, This Is My Paradise, voor de film Beverly Hills Chihuahua. De première was op Disney Channel op 19 december 2010. Op 10 augustus 2012 werd de officiële video van Bridgit's single Ready or not onthuld.
En nu is daar haar opvolger Hurricane waar ze mee gaat proberen de wereld te veroveren.
Wij worden vrolijk van het nummer en we hopen jij ook.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten