iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

30 januari 2013

Cee Lo Green lanceert Only You als nieuwe single


Cee Lo Green brengt een nieuwe single uit!. En dat doet hij niet alleen maar hij krijgt hulp van Lauriana Mae
Het nummer doet ons een beetje denken aan zijn vorige singles, maar dat maakt het wel zo herkenbaar.
Gelukkig krijgt hij vocale hulp van Laurianna want dat voegt echt ie ts toe aan de track.

Cee Lo Green is het pseudoniem van Thomas DeCarlo Callaway (Atlanta, 30 mei 1974), een Amerikaanse hiphop-, funk-, soul- en R&B-artiest. Hij was vijf jaar lang een der leden van hiphopgroepGoodie Mob en vier jaar lang een onsuccesvol soloartiest, voordat hij bekend werd als zanger van Gnarls Barkley. Deze bestaat naast Cee Lo ook uit producer Danger Mouse.

Gnarls Barkley werd in 2006 wereldwijd bekend door met hun single Crazy in verschillende landen op nummer 1 te komen. Ook hun debuutalbum St. Elsewhere verkocht goed. In 2010 scoorde Cee Lo Green solo een grote hit met het nummer F**k You!. In de Nederlandse Top 40 steeg het nummer van 22 naar 1, en bleef in totaal drie weken bovenaan.

Op 3 december 2010 trad Cee Lo Green voor het eerst onder deze naam op in Nederland. Dit gebeurde in Ede tijdens de vierde liveshow van The voice of Holland.

Op 31 december 2011 veroorzaakte Cee Lo Green een relletje door tijdens een optreden op Times Square de tekst van het nummer Imagine van John Lennon aan te passen op een wijze die tegen de strekking van de tekst inging. In plaats van "And no religion too" zong de Amerikaanse zanger "And all religion’s true".[1]

Op 16 maart 2012 speelde Green bij een inzamelingsdiner voor de campagne van President Obama in Atlanta; de President was erbij in het publiek.

Rond kerst bracht hij een kerstalbum uit en een kerstsingle waarop hij samen met the muppets zong.

En nu zo aan het begin van Februari is daar ineens Only You, en wij voelen weer een vette dikke hit aan komen.
Er is nog geen officiele clip, maar zodra die er is dan zie je hem hier bij Greatest-Hits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten