iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 januari 2013

Draaischijf 5 gaat naar tyDi Ft. Sarah Howells

De Draaischijf gaat deze week naar tyDi Ft. Sarah Howells en tyDi is alsmaar opzoek naar de grenzen van de muzikale mogelijkheden op het gebied van  produceren en songwriting, De uit AustraliĆ« afkomstige tyDi vult de stilte van de afgelopen tijd  met een nieuwe uitstekende EP. Hij presenteerd een diversiteit aan stijlen in deze 4 top tracks dus maak je klaar voor een bumpy ride!

Na 'Acting Crazy' waarop hij samenwerkte met de Britse zangeres Sarah Howells heeft hij voor zijn nieuwe project wederom gebruik gemaakt van haar diensten. 'When I Go' is het warme, emotionele gevolg van twee talenten die de krachten bundelen. 'When I Go' werd door de Canadees Arnej voorzien van een hele vette remix waardoor het geheel nog strakker klinkt en de track gewoon af is. 

Op zijn 'Look Closer' en 'Shooting Stars' albums bewees tyDi al gezegend te zijn met de gave om een perfect evenwicht te vinden in down-tempo en uptempo wisselingen. In 'Nightfall in Suburbia' combineerd hij op fascinerende wijze piano, Spaanse gitaar en veel andere instrumenten waardoor je op een soort muzikale reis gaat. Hiermee bevestigt hij nogmaals zijn talenten.

En nu is daar dus de single "When I Go" en daar worden we getracteerd op een muzikaal reisje door spannende sounds met mysterieuze zang die je doet denken aan Kate Ryan, Milk Inc of Sylver.
Zet daar een spannende sound onder die je aan Faithless en PPK doet denken en je hebt een heerlijke muzikale maaltijd.

En daarom is tyDi samen met Sarah Howells deze hele week de Draaischijf op Greatest-Hits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten