iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 januari 2013

Gaat Nederland Na PSY ook plat voor 2Yoon ?






Terwijl PSY met zijn Gangnam Style langzaam uit de hitlijsten aan het verdwijnen is doet zich alweer een nieuwe Kpop invasie aan.
2Yoon brengt hun eerste single 24/7 uit en lijkt daarmee absoluut in de roos te schieten.




2Yoon is een afsplitsing van 2 zangeressen van de in Korea enorm populaire meidengroep 4Minute.
Het is niet zo dat de dames definitief uit 4Minutes gestapt zijn maar ze doen dit er gewoon naast om niet helemaal afhankelijk te zijn van de meidengroep.
De 2 dames die 2Yoon zijn gestart heten Ji Yoon en Ga Yoon en zo kwamen zij dus aan de naam 2Yoon wat ook wel Double Yoon wordt genoemd of SsangYoon.

Het idee werd eind December 2012 aangekondigd door platenmaatschappij Cube Entertainment en de eerste single zou midden Januari 2013 uitkomen om te worden gevold door het album.
De single liet een paar dagen langer op zich wachten en in plaats daarvan kwamen er wel teaser foto's online en een videoteaser.
Uiteindelijk is de single nu toch uit en kan het album ieder moment beschikbaar komen.

De single is zo catchy als het maar zijn kan en je hoort stukjes voorbij komen waarbij je denkt, hee dat hebben ze van Britney Bitch geleend. Maar over het algemeen dus een erg fijne plaat die zich laat omschrijven als Kpop / Country pop en ja, de Cotton Eye Joe achtige sound van Rednex hoor je er ook wel in terug.

In de clip spelen ook Comedians Jeong Hyeong-don en Kim Giri mee en dat zijn voor ons volstrekt onbekende maar in Korea dus net ff niet.

Wij denken dat dit net als PSY een megahit kan gaan worden als de radio het nummer op pakt. Wij van Greatest-Hits doen dat in ieder geval wel en uiteraard zijn we benieuwd wat jij er van vind.
Reageer of klik onder de video 1 van de 3 vinkjes aan om aan te geven wat je er van vindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten