iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

22 juli 2013

Alejandro Fernández & Christina Aguilera zingen Hoy Tengo Ganas De Ti

Hoy Tengo Ganas De Ti is de nieuwe single van Alejandro Fernández en hij zingt hem samen met niemand minder dan Christina Aguilera.
Het is een Spaans nummer en gezien Christina haar roots (haar vader is van Ecuadoriaanse komaf) kan ze ook in het Spaans goed uit de voeten.

Hoy Tengo Ganas De Ti betekend zoveel als Ik Wil Je Vandaag en het is een lied wat geschreven is door de Spaanse singer/songwriter Miguel Gallardo en hij was ook de eerste die het nummer op de plaat heeft gezet.
Het is afkomstig van zijn eerste studioalbum wat in 1975 het levenslicht zag.
Het lied gaat over een man die zijn liefde aan een vrouw die hij al heel lang kent opbiecht terwijl hij weet dat ze op het punt staat uit zijn leven te vertrekken.

In 2007 werd dit nummer gecoverd door de uit Venezuela afkomstige Ricardo Montaner die het op zijn beurt op zijn album Las Mejores Canciones Del Munda zette. Zijn versie wist de 23ste plek te halen in de Billboard Hot Latin Songs Chart en het werd in Venezuela een nummer 1 hit.

Nu heeft de Mexicaanse zanger Alejandro Fernández het nummer dus als duet opgenomen samen met Christina Aguilera die net uit de lijsten wegzakt met Pitbull. Christina is een echte duetten babe geworden want solo wil het allemaal niet zo heel lekker meer lukken.
Dit duet is overigens niet zomaar tot stand gekomen, het komt namelijk ook op de soundtrack van de telenovel La Tempestad.
De videoclip is inmiddels beschikbaar en is zoals we gewend zijn van Chrissie weer prachtig.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten