iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 juli 2013

Nance Coolen is terug in hitland samen met de JockeyBoys brengt ze Higher uit

De act JockeyBoys zijn 2 producers uit ons eigen kikkerlandje en is ontstaan nadat de 2 heren elkaar toevallig tegen het lijf liepen. Ze zijn toen wat gaan experimenteren met muziek en meer en zo ontstond er een track waar ze wel blij van werden, er miste alleen nog iets........vocalen.
En aangezien er een niet onverdienstelijke zangeres thuis zat omdat ze bij haar werkgever SBS op een zijspoor belande was de optelsom snel gemaakt.

Ze vroegen Nance "want dat is de zangeres die bij SBS is ontslagen" en die had wel oren in een comeback als zangeres nu ze ven de buis was.
Nu zullen de jongste onder ons denken dan Nance nieuw is aan het hitfront, maar niets is minder waar want zij was in de 90's al rete succesvol met de Eurodance act Twenty 4 Seven samen met Stay-C.
Na Twenty 4 Seven bracht Nance nog een aantal solosingles uit, en nu, tien jaar na haar laatste single, is ze terug als zangeres op een single van de dj-act JockeyBoys.

Het is een dance nummer wat je een paar keer moet horen en de volume knop op iets TE hard wil absoluut ook meehelpen om de track in je systeem te krijgen ;o)
We zijn blij dat Nance weer aan het zingen is geslagen en we hopen zeker niet dat het bij deze eenmalige samenwerking blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten