iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

16 juli 2013

Remschijf voor David Stewart


David Stewart's muzikale carrière begon al op jonge leeftijd, toen hij twaalf was speelde hij al piano en drums samen met zijn vader. Met zijn carriere ging het snel de goede kant op voor deze West Londenaar en nu is hij een volleerd singer/ songwriter en producer.
Op zeer jonge leeftijd speelde hij al voor veel publiek en dat gaf hem het vertrouwen om zijn droom na te streven om op nog grotere podia te spelen. Al snel na het voltooien van zijn opleiding diende zich mogelijkheden aan voor de talentvolle jonge muzikant. Het duurde niet lang voordat de zeventien jarige David Stewart op tour ging met de Britse zanger / rapper Example. Stewart deed in die periode zo'n 280 optredens.
Stewart is van plan om zich te bewijzen als een verfrissend en veelzijdig artiest door verfrissende en pakkende albums uit te brengen. Het doel het om zijn fans te blijven vermaken, en of dat nou in R&B is waar hij eerder al mee experimenteerde of dat het zijn huidige stijl "popmuziek" is. Experimenteren met muziek is iets wat David zal blijven doen omdat hij zich op die manier steeds verder kan ontwikkelen.

Met zijn single Pouring Rain maken wij hier kennis met deze muzikale duizendpoot die we uiteraard niet moeten verwarren met de Dave Stewart die ooit de hit "It's My Party" scoorde met Barbara Gaskin. En we mogen hem uiteraard ook niet verwarren met David A. Stewart die we allemaal natuurlijk wel kennen van het populaire Britse duo Eurythmics.

Luister en laat je verassen want deze week is het de Remschijf!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten