iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

9 augustus 2013

The Ignition Boys mengen zich in de boyband battle

The Ignition Boys of kortweg gezegd T.I.B. zijn precies een jaar geleden opgericht en na 2 maanden hadden zij al een aardige fanbase om zich heen weten te verzamelen.






T.I.B. bestaat uit 5 jonge gasten die alle 5 een andere cultuur en een andere achtergrond met zich mee dragen maar wel grote overeenkomsten hebben wat passie betreft. Ze zijn alle 5 helemaal gek van dansen en muziek en dat kwam goed van pas toen de zoveelste boyband uit de klei werd getrokken.


Op dit moment worden we al overladen met One Direction, Backstreet Boys en The Wanted, maar men moet gedacht hebben......een T.I.B. hebben we nog niet dus die gaan we zoeken.
De mannen vinden overigens dat ze eerder een band zijn dan een groep dus daarmee proberen ze zich al te onderscheiden van de rest ;o)
Ze hebben allemaal hun eigen typerende stijl en dat maakt deze band juist zo leuk zeggen ze en ja, dat zegt zo ongeveer iedere band dus dan moet je ook wel wat in je mars hebben als je zoiets roept.
Maar dat zit wel goed want deze jongens kunnen echt zingen en echt dansen en dat bewijzen ze direct al op hun nieuwe single.


Hun album heeft de titel Breaking All The Rules gekregen en ook daarmee proberen ze de wereld iets duidelijk te maken.
En nu is hun nieuwe single op youtube verschenen en daar stond ook dat de single officieel op 18 augustus uitkomt dus je hebt nog een kleine 10 dagen om aan de track te wennen alvorens je hem van iTunes afplukt.

De single heet Pop It Like This en is geen hoogstaand nummer maar luisterd super lekker weg en gaat het vast wel goed doen bij de jonge dames.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten