iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 augustus 2013

Acda en de Munnik zijn terug met Draaien

Thomas Acda en Paul de Munnik vormen samen al sinds 1989 het duo Acda & de Munnik, toen ze elkaar leerden kennen op de Kleinkunstacademie in Amsterdam. In 1995 maakten ze hun eerste theaterprogramma 'Zwerf'on', maar ze braken bij het grote publiek definitief door met de zomerhit 'Niet of nooit geweest'.

In de jaren die volgden heeft het duo nog vele hits gehad, waaronder 'Laat me slapen', 'De kapitein', 'Het regent zonnestralen', 'Ren Lenny ren' en 'Waar was je dan'. Ook het theater bleef trekken: in shows als 'Life is what happens to you while you're busy making other plans - John Lennon' en 'It's only cabaret but I like it' verwerkten ze veel van hun liedjes. Daarnaast maakten ze de rockopera 'Ren Lenny ren', waarin onder meer Carice van Houten meespeelde.

Draaien is vermoedelijk de eerste single van het nieuwe album dat in de maak is. Hun laatste single stamt uit januari van dit jaar en dat was Hier Voor Jou.
Hier Voor Jou was voorzien van een vrij pittige en gewelddadige videoclip die bij ons op de blog mede dankzij een retweet van de heren ruim 1500 keer bekeken is.
Nu komen zij dus terug met Draaien en dat kan zomaar eens een flinke hit gaan worden want het is een uptempo vrolijk nummer wat makkelijk meezingt en dus alle ingrediƫnten heeft om een hit te worden.

Er is (nog) geen videoclip, maar de heren hebben wel al een audioversie op hun eigen youtube kanaal gezet zodat jullie hem kunnen beluisteren.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten