iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

10 augustus 2013

Alarmschijf voor Jason Derulo

24 September staat voorlopig geplanned als de dag dat Jason Derulo zijn langverwachte album Tattoos wereldwijd uitbrengt. Uiteraard kennen we de track The Other Side al en die zal daar ongetwijfeld op staan.
Maar ook zijn nieuwste single zal daar op staan waarop hij wordt bijgestaan door 2Chains die we weer kennen van zijn hit We Own It welke hij samen met Wiz Khalifa maakte.
Het is dus tegenwoordig de normaalste zaak om de hulp van je collega's in te roepen waardoor je niet 1 groep fans bereikt maar gelijk 2 groepen.
Uiteraard gebeurd dit al zolang er muziek gemaakt wordt, maar in de rap en R&B scene komt het wel heel vaak voor. Absolute koploper in het lenen van collega's is natuurlijk Pitbull want die maakt geen enkele plaat zonder collega ;o)
Maar in dit geval pakt de samenwerking toch wel weer verrassend lekker uit hoor, Talk Dirty is een lekkere uptempo track die in de clubs vast hoge ogen gaat gooien.
Maar ook in de Top40 gaan we hem binnenkort zien want radio538 heeft de plaat tot alarmschijf gebombardeerd waardoor een Top40 hit hem al bijna niet meer kan ontgaan.
Het aanstekelijke trompetje blijft zeker in je hoofd zitten en ik weet bijna zeker dat we dat trompetje dan ook nog veel gaan terughoren als sample in andere platen nu het een hit wordt. Maar Jason zal daar weinig aan verdienen aangezien hij niet alleen de trompetjes heeft geleend maar gewoon de gehele beat.
Het origineel is namelijk van Balkan Beat Box en komt uit het nummer Hermetico.
Maar je hoort ons niet klagen natuurlijk want het is een rete lekkere track en dus terecht Alarmschijf.
Om je toch de overeenkomst te kunnen laten horen met Balkan Beat Box zetten we die clip er gewoon even onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten