iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 april 2014

Femke Meines in duet met haar vader

Het tienertalent Femke Meines schrijft grotendeels zelf haar liedjes en daar waar ze het niet alleen doet helpt haar vader haar. En dat bracht de 2 op het idee om een keer samen een duet op te nemen.
Het is een mooie ballade geworden waar de warmte en liefde voor elkaar van af spat.

In de clip zie je diverse beelden voorbij komen uit het prive leven van vader en dochter. Zo zie je ze op de ski's voorbij roetsjen, maar ook liggen ze op een reuze schommel in een speeltuin.
En in het heden staan ze samen in de studio het duet in te zingen.

In december constateerden we al dat Femke muziek maakt waar menig volwassen Nederpopartiest jaloers op kan zijn. We herrinneren ons natuurlijk haar kerstsingle "Kerst Met Jou" nog wel.
En nu is ze dus samen met paps terug met het nummer "Dat Zijn Wij" en dat is een hedendaags levenslied. Tikje sentimenteel, zoals het hoort, inclusief kinderkoortje en vocale uithalen.

De warmte en het geluk spatten ervan af. Femke groeit uit tot een echte persoonlijkheid. We leren haar steeds beter kennen via haar muziek! en wij van Greatest-Hits steunen haar uiteraard weer in haar weg naar de top en hebben voor jou de clip van deze mooie ballade.
En wil je het nummer graag kopen dan kan dat op iTunes maar uiteraard ook op Spotify

Geen opmerkingen:

Een reactie posten