iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

1 mei 2014

Darryl komt met Weggaan

Darryl is de neef van producer Reverse, maar timmert zelf ook al jaren aan de muzikale weg. Zo kennen we hem o.a. van het nummer 'Wat wil je doen dan' en ook deed hij mee aan het programma 'TMF Kweekvijver'. Deze week komt zijn nieuwe single 'Weggaan' uit en daarmee is Darryl helemaal terug in Hitland als je het ons vraagt.
De videoclip die erbij gemaakt is, is onderdeel van de nieuwe Smaakbattle-campagne van DubbelFrisss. Kies je kant, breng nu je stem uit op http://www.dubbelfrisss.nl/battle

In de videoclip zien we Darryl ruzie maken met zijn vriendin waarbij ze tegenover elkaar staan en er van alles naar elkaar gegooid wordt. Van woorden tot fruit en zelfs pakken dubbelfris gaan door de keuken.
De dame die zijn vriendin speelt kennen we misschien ook allemaal wel, dat is namelijk Gaby Blaasser.
Gaby Blaaser is een Nederlandse actrice, model en presentatrice en was van 2007 tot 2010 te zien als Jolé van Haagendoorn in de jeugdsoap SpangaS. In 2006 was ze al te zien als prostituee Manon in de soap Onderweg naar Morgen. Van 1 januari tot en met 2 februari 2013 was Blaaser te zien in het ijsdansspektakel Sterren dansen op het ijs bij SBS6. Hier schaatste zij met haar danspartner Benoit Richaud. Zij eindigden uiteindelijk op vierde plaats.
Het nummer is lekker aanstekelijk vrolijk en de clip is al net zo vermakelijk dus wij zien het wel zitten met Weggaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten