iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

21 augustus 2014

Holly Johnson is "In and out of love"


In de 80's was daar ineens vanuit het niets, Frankie Goes To Hollywood met een dijk van een hit getiteld "Relax". Niet veel later overtroffen ze zichzelf nog eens met het nummer "Two Tribes" en daarna volgde nog vele hits.
Frankie Goes To Hollywood was een 5tal jonge gasten die onder leiding van frontman Holly Johnson de charts in heel de wereld in korte tijd veroverde. De spraakmakende clips, de album hoes die verboden werd en de meesterlijke 12" singles zijn anno 2014 nog altijd een begrip.
Maar na 2 studio albums viel het doek voor de band en ging ieder zijn eigen weg.
Holly Johnson maakte solo een succesvolle doorstart en scoorde nog 2 hits met "Love Train" en "Americanos" maar ook rondom Holly (die zich ging toeleggen op zijn teken en schilder kunsten) werd het daarna erg rustig.


Maar Holly Johnson is terug en na ruim 25 jaar hoor je nog altijd die typische Holly Johnson sound die hij op het album Blast produceerde, het tempo is alleen iets naar beneden gegaan.
Eerder deze maand lieten we je al kennis maken met "Follow Your Heart" maar nu is daar zijn nieuwste singleen die heet "In and out of love". En dat is een vrolijke en swingend nummer geworden van de zanger die al jaren besmet is met het HIV virus maar die zich daardoor niet laat weerhouden om te blijven doen wat hij het liefst doet, muziek maken. Eind september staat zijn nieuwe album "Europa" geplanned en daar staan "Follow Your Heart" en "In And Out Of Love" zeker op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten