iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

5 maart 2015

Audio Adam Release Party

Gister was het dan eindelijk zo ver, het nieuwe album van Audio Adam werd door de mannen op een indrukwekkende manier gelanceerd.
In Poppodium Ekko te Utrecht kon men voor slechts 6 eurootjes allereerst genieten van de Australische Jeremy Peter Allen die een dik half uur los ging en het publiek lekker in de stemming bracht.
Maar daarna was het toch de beurt aan Tjerk Koekkoek, Jasper Dijkstra, Ronald Maas en Robert-Jan Zigterman, oftewel AUDIO ADAM.
Naast een paar "oudjes" waaronder City Of Sins kregen we het gehele nieuwe album voorgeschoteld door 4 zeer getalenteerde en zeer enthousiaste muziekkanten.
Op het album "dat de titel Moving Down The Grey Line heeft meegekregen" staan 11 krachtige songs. Een aantal wat rustiger, andere juist weer wat heftiger, maar alle 11 hebben duidelijk die typische maar vooral prettige Audio Adam sound welke mede wordt gecreëerd door het herkenbare stemgeluid van Tjerk.
Naast de huidige single If It Takes You Home staan er wat ons betreft nog wel 3 single kandidaten op het album te weten Stand Down, Young Man en het Kensington achtige Life Support.
Na het concert waren het de heren zelf die achter de merchandise tafel plaats namen om de CD's en T-shirtjes eventueel te voorzien van een krabbel. En ook namen ze ruimschoots de tijd om je te woord te staan.
Al met al dus een hele toffe avond gehad en wat bij ons vooral is blijven hangen na de release party is het enorme plezier wat de mannen uitstraalde op het podium, en uiteraard de pakkende sound die zij op hun 2e album wederom hebben weten te creëren.
Terug in de auto vanuit Utrecht naar Den Haag is de CD in de speler gegaan en we hebben het feestje nog eens zachtjes herbeleefd ;)
Wij weten het nu zeker, met Audio Adam hebben we er weer een echte topband bij in Nederland. Komen ze van de zomer ergens bij jou in de buurt, twijfel dan niet en ga er heen. Komen ze niet in de buurt, koop dan gewoon de nieuwe CD Moving Down The Grey Line.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten