iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

6 maart 2015

Daily Choice


Naast acteren in Goede Tijden Slechte Tijden en presenteren bij Everybody Dance Now heeft Robin Martens nóg een talentvolle troef achter de hand: zingen!
We hebben haar natuurlijk al een keer eerder voorbij horen komen hier op de weblog, samen met haar GTST vader Ferry Somogyi in een cover van The Cure's A Forrest.
Maar nu is ze solo terug als Rikki met het nummer Waar Ben Jij.
In Neerlands populairste serie kwamen er al regelmatig flarden van dit nummer voorbij met Pip Pellens (Wiet van Houten) als zangeres. En dat terwijl de serie ons wil doen geloven dat Rikki het nummer zou hebben geschreven na een vervelende periode waarin zij verliefd werd op Anton Bouwhuis (de opa van haar zoontje Bram). 
Maar uiteindelijk komt alles goed en kunnen we in de serie zien dat Rikki het nummer uiteindelijk toch zelf in zingt op de radio en dat zij daarmee een contract in de wacht sleept.
En om de vele fans van de nog altijd immens populaire soap niet teleur te stellen is de single ook officieel uitgebracht en schoot hij als een komeet naar de nummer 1 positie in iTunes.
En tja, dan kunnen wij niet anders dan Waar Ben Jij verkiezen tot Daily Choice.
Niet dat wij het vervelend vinden hoor, in tegenstelling. Ook wij vinden het een erg mooi nummer en uiteraard komt dat mede omdat ook wij van Greatest-Hits de soap gezellig mee kijken en we dus meeleven met Rikki (die wij overigens naast een prettige zangeres ook 1 van de beste actrices vinden die in de soap rond loopt).
Check hier Waar Ben Jij en koop hem via:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten