iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

22 september 2015

Draaischijf voor Ellie Goulding

Elena Jane Goulding, onder haar artiestennaam beter bekend als Ellie Goulding, heeft haar nieuwe single uitgebracht. “On My Mind” is de titel en wij hebben hem direct tot Draaischijf gedoopt.

De Britse singer-songwriter is momenteel bezig met het afronden van haar nieuwe en derde studioalbum “Delirium”. De releasedatum van dit nieuwe album is naar verwachting 6 november 2015.

“Een deel van mij ziet dit album als een soort experiment, een poging tot een groot pop album maken. Ik heb bewust de keuze gemaakt dit album op een grotere schaal aan te pakken.”, aldus Goulding. Goulding is bekend door onder andere hits als “Love me like you do” en “Outside”.

De mogelijke relatie tussen Ellie Goulding en Ed Sheeran is nog regelmatig een punt van discussie onder de fans van beide artiesten. De tekst in het nummer “Don’t” van Sheeran hint mogelijk naar een relatie tussen de twee en het falen ervan.
Goulding ontkent tot op de dag van vandaag dat ze een relatie gehad hebben. De tekst in haar nieuwe nummer lijkt nogmaals te bevestigen dat ze het niet eens is met Sheeran.

Maar aan dat geroddel hebben wij verder geen boodschap want wij gaan lekker een week lang genieten van On My Mind.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten