iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

12 augustus 2016

Christina Aguilera is BACK!!! with Telepathy


Het was al weer een tijdje stil rond de dame met het gouden strotje, maar vanuit het niets is Christina Aguilera ineens terug aan het hitfront met de single 'Telepathy'!
En zodra je hem hoort denk je hé, is dat misschien een Nile Rodgers productie? En ja dat klopt inderdaad.
Wat een heerlijke sound heeft ze weer te pakken met Telepathy, en ook de zo herkenbare uithalen zitten er weer in. De single is de themesong voor de nieuwe Netflix serie The Get Down.

Na 'House of Cards', 'Orange is the New Black' en "Stranger Things' lanceert Netflix een nieuwe prestigieuze reeks. Topregisseur Baz Luhrmann -van o.a. 'Moulin Rouge' en 'The Great Gatsby'- werkte er meer dan 10 jaar aan. In 'The Get Down' vertelt hij de geschiedenis van de hiphop: "Het is een verhaal over muziek, maar de muziek vertelt ook het verhaal"

De serie begint in 1977, toen hiphop nog niet bestond en gewoon 'The Get Down' heette. In de schaduw van de toen alomtegenwoordige discomuziek begon een subcultuur op te borrelen. In underground clubs en steegjes in de Bronx groeide die cultuur uit tot de miljardenbusiness die hiphop nu is. Wie denkt om even snel in slaap te dommelen bij een serietje, zal bedrogen uitkomen, want energie stoomt langs alle kanten uit 'The Get Down'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten