iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

25 oktober 2016

Draaischijf gaat naar Little MixVolgende maand verschijnt al weer het vierde album van Little Mix en inmiddels is ook de video van de eerste single van dat album verschenen: Shout Out To My Ex is de titel van die eerste single en dat gaat er weer 1 worden hoor.

De Britse meiden begonnen hun samenwerking vijf jaar geleden met de winst in de Britse X Factor. Daarna volgden de albums DNA, Salute en Get Weird. Met de singles How Ya Doin’? en Little Me stond het viertal in 2013 in de Tipparade, maar de Top 40 was toen nog een stapje te ver. Met het album Get Weird ging de groep voor het eerst op tournee door Europa en op 16 juni van dit jaar deden ze ook de Heineken Music Hall aan. Inmiddels is duidelijk dat Perry, Jesy, Leigh-Anne en Jade ook met dit album, Glory Days, weer een tour gaan doen. Het album verschijnt op 18 november aanstaande en de eerste data van de Glory Days Tour zijn al bekend… vanaf 28 oktober 2017 touren ze door het Verenigd Koninkrijk.

Shout Out To My Ex is hun nieuwe single die al wat stof deed opwaaien. In het nummer laat Perrie Edwards zich namelijk uit over de relatie met haar ex. En daarbij staat Zayn Malik, want daar hebben we het dan over, er niet al te rooskleurig op.
Kennelijk is het tegenwoordig hip als je je ex muzikaal nog even door het stof laat gaan, maar dat vinden wij natuurlijk helemaal niet erg. Want als het steeds van die heerlijke songs op levert dan mogen er nog heel wat exen bij komen ;o)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten