iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

29 oktober 2016

O'G3NE naar Songfestival 2017De kogel is door de spreekwoordelijke kerk, meidengroep O'G3NE gaat volgend jaar voor Nederland naar het Eurovisie Songfestival in Oekraïne. Dat heeft de AVROTROS bekendgemaakt.

Welk nummer O'G3NE in Kiev zal gaan zingen is nog niet bekend gemaakt. Dat wordt op een later moment bekendgemaakt zo staat er te lezen op de website.
En speculeren kan altijd natuurlijk maar veel zin heeft dat niet aangezien de dames uitblinken in zowel ballads als uptempo songs.
Wij hopen in ieder geval dat er gekozen wordt voor een beetje pittig nummer en dat de avondjurken worden ingeruild voor een ietwat gewaagdere outfit.
En hopelijk zal er ruimte zijn voor Echoïng, deze manier van zingen hebben de dames zichzelf aangeleerd en klinkt echt fantastisch en uniek.
In de clip die we plaatsen is te horen wat we bedoelen met Echoïng, op 1:28 zetten ze een stukje in waarbij ze om beurten een fragmentje uit de zing zingen. Het klinkt als 1 persoon maar in werkelijkheid zingen ze dus om beurten 1 of 2 woordjes.

De meidengroep bestaat uit de zussen Lisa, Amy en Shelley Vol. In 2014 wonnen ze The Voice of Holland. Ze hebben al ervaring op een songfestival: in 2007 deden ze, toen nog zonder de naam van hun huidige groep, mee aan het Junior Songfestival. Daar werden ze elfde.

Het Eurovisie Songfestival wordt volgend jaar in de week van 13 mei in Kiev gehouden.
De laatste single van de meiden 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten