iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

20 juni 2017

Remschijf voor Gorillaz

Eind deze week verschijnt de langverwachte vierde van Gorillaz eindelijk. Dit weekend konden superfans al een voorsmaakje krijgen van Humanz door de virtuele listening parties in Brussel, Antwerpen en Luik, maar nu kunnen ook de gewone fans nog wat meer proeven van het nieuwe album. “The Apprentice” is niet echt de volgende nieuwe single, want het staat op de deluxe editie van het album. Toch is deze samenwerking met Rag’n’Bone Man, Zebra Katz en RAY BLK meer waard dan een plaatsje tussen de bonus tracks.

De fijne hip hop popbeat geeft ruimte aan rapper Zebra Katz en Ray BLK in de strofes om hun zegje te doen. In de refreinen neemt Rag’n’Bone Man het over met zijn typisch soulvolle stem. Kortom een nummer die zeker naast de al uitgebrachte singles mag staan. En daarom supporten wij deze geweldige track met de benoeming tot Remschijf!!

Op 28 april kunnen we de rest van het album horen en de weken er na kan je ook nog een bezoeken brengen aan het Spirit House in Berlijn, Amsterdam en Londen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten