iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

24 april 2014

Gers Pardoel neemt Louise mee

De nieuwe video van Gers Pardoel is verschenen die bij het nummer Louise hoort, en het is een fraaie clip geworden bij een even zo fraai nummer. De single kwam afgelopen week uit en is afkomstig van het nieuwe album van Gers, ’De Toekomst Is Van Ons’, dat op 23 mei uitkomt.

Louise is geproduceerd door hitmaker Reverse. Met hem scoorde Gers eerder de hit ‘Ik Neem Je Mee’.

Op 24 mei vindt in 013 in Tilburg de publieke release party van ‘De Toekomst Is Van Ons’ plaats. In het najaar gaat Gers met zijn band op tour in Nederland.
De ‘Toekomst Is Van Ons’ is het tweede album van Gers. Het album is al sinds de release van Gers’ debuutalbum in 2011 in de maak.

Gers tourde met zijn debuutalbum ‘Deze Wereld is van Jou’ uitvoerig langs popzalen en festivals in Nederland en BelgiĆ«. In totaal gaf hij meer dan 300 optredens met als hoogtepunten een uitverkochte clubtour, het hoofdpodium van Pinkpop en stadion optredens met Doe Maar, Guus Meeuwis en de Vrienden van Amstel live.

Uiteraard staan zowel Gers als zijn bandleden te trappelen om weer het podium op te gaan. Op 5 mei trappen de heren af met 4 bevrijdingsfestivals. Gers is dit jaar Ambassadeur van de Vrijheid en is – samen met Douwe Bob en Kensington – de helicopter-act van 2014.

“Het is prachtig om te zien hoe mensen genieten en reageren op de live shows, voor mij is het nog steeds het belangrijkst om te zien hoe mijn fans reageren op de muziek. Optreden en je muziek delen, daar is waar het allemaal om draait”.

Bekijk hieronder de nieuwe clip en de tourdata van Gers. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

24 mei – 013, Tilburg
17 oktober – Bibelot, Dordrecht
23 oktober – Paard van Troje, Den Haag
24 oktober – Luxor Live, Arnhem
25 oktober – Tivoli/Vredenburg, Utrecht
08 november – Metropool, Hengelo
21 november – Hedon, Zwolle
28 november – Burgerweeshuis, Deventer
23 december – Paradiso, Amsterdam
28 december – Effenaar, Eindhoven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten