iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 maart 2015

Draaischijf voor Mumford & Sons



De Draaischijf van deze week is voor de mannen van Mumford & Sons met het geweldig lekkere BELIEVE. Dit is de eerste single van het binnenkort te verschijnen nieuwe album.
Het nieuwe album van Mumford & Sons gaat Wilder Mind heten en werd een kleine week geleden als donderslag bij heldere hemel aangekondigd. We wilde allemaal weten wanneer er nieuw werk zou komen maar tasten allen in het duister, en dan is daar toch ineens dat nieuws.

De single beleefde zijn premiƩre op BBC Radio 1 en in Nederland was het 3FM die hem als eerste Nederlandse zender draaide. In tegenstelling tot andere nummers van de band zal het nieuwe album geen banjo bevatten en dat is direct te horen op de nieuwe single. De release van het album staat geplanned voor 4 mei en twee maanden later geven ze een concert bij het Goffertpark in Nijmegen waar nog tickets verkrijgbaar voor zijn.
De clip is er nog niet maar we kunnen je wel alvast de nieuwe single laten horen en JA wij zijn enthousiast en dus is het de Draaischijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten