iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

17 maart 2015

Remschijf heeft Style.


Deze week is de Remschijf voor de Amerikaanse zangeres Taylor Swift met Style.

Al van jongs af aan is Taylor Swift muzikaal bezig. Het is dan ook niet zo vreemd dat ze in Amerika doorbreekt als ze nog maar 16 jaar is. Gemotiveerd door haar muzikale familie behaald ze het ene succes na het andere. 'Love Story' is de eerste single die in Nederland uitkomt.
Als Taylor 10 jaar oud is, treedt ze voor het eerst op voor publiek en neemt ze een aantal demo's op. Een jaar later zingt ze het Amerikaanse volksliedin Philadelphia tijdens een NBA wedstrijd, voor duizenden toeschouwers.

Als Swift zestien jaar oud is, komt haar debuutalbum uit, dat ze naar zichzelf vernoemt. De single's schieten direct de Amerikaanse countryhitlijsten in.
Taylor Swift dropt de ene na de andere single van haar vijfde studioalbum. Na 'Shake It Off' en 'Blank Space' is 'Style' de derde single van het album 1989l, dat ze in 2014 uitbrengt. 'Style' belandt, net als de twee voorgaande singles, hoog in de Amerikaanse hitlijsten.

'Shake It Off' is de eerste single van het vijfde studioalbum 1989. De plaat stond gepland voor oktober 2014 en staat barstensvol goede nummers. Na 'Shake It Off' worden 'Blank Space' en 'Style' als single uitgebracht. Beiden worden veel gedraaid op de radiostations.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten