iTunes Dag Top 3

FlashBack50 Top 3 (flashback50.nl)

16 augustus 2017

Francis And The Lights scoort samen met Chance The Rapper de Remschijf

De originele versie van 'May I Have This Dance' staat op Farewell, Starlite!, het album dat Francis And The Lights vorig jaar uitbracht. Tof, maar als Francis gevraagd wordt uit wie Francis And The Lights precies bestaat, antwoordt hij lekker zweverig. Volgens hem refereert 'And The Lights' naar de lichtshow tijdens concerten en pixels op je computerscherm, maar wat die twee met elkaar te maken hebben wil hij dan weer niet zeggen. Over de samenstelling van de act zegt hij het volgende: "There are no 'members' of Francis and The Lights. It is me and whomever else is involved. Including you."

In de arty farty video zien we Chance The Rapper dansen met zijn spiegelbeeld en dat ziet er best wel vet uit. Zeker als hij na een paar minuutjes zwierig bijgesprongen wordt door Francis. De clip is visueel gezien een vervolg op de videoclip voor 'Friends', een nummer van Francis And The Lights ft. Bon Iver en Kanye West (2016).

Het is niet de eerste keer dat Francis And The Lights samenwerkt met Chance The Rapper. Zo is Francis te horen op 'Summer Friends', het liedje dat staat op Chance The Rappers' album Coloring Book.

May I Have This Dance werd vorige week al Megahit op 3FM alsmede Topsong op NPO2, en nu dus ook nog Remschijf.

Draaien die plaat!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten